Arī piekrastē  lapas ir sākušas  krāsoties.
Saulkrastu novads ir lieliska vieta,  kur iepazīties ar apkārtnes dabas vērtībām Vides dizaina parkā  un izzināt Baltās kāpas veidošanos, būt dabas pētniekam Saulrieta takā  un uzrīkot  pikniku pie jūras.
Velosipēdu muzejs Saulkrastos vilina apmeklētājus ar senatnes gaisotni un interesanto kolekciju.   Pamatīga peintbola cīņa Peinbola parkā “Bušas”saliedēs klasesbiedrus, bet lieliskai  klases selfiju fotosesijai  būs piemērots Augustes iedvesmas dārzs. Pirts muzejs, kur  atklāt pirts tradīcijas un to daudzveidību, pie viena  apskatāma arī seno vafeļu pannu kolekcija, ir iespēja pieteikties gardo vafeļu baudīšanai. Piedzīvosiet pozitīvas emocijas, tiekoties ar plašo mājdzīvnieku saimi bioloģiskajā zemnieku saimniecībā “Priežkalni”.

Sazinieties ar Saulkrastu Tūrisma informācijas centru, un mēs ar prieku palīdzēsim izplānot aizraujošu klases ekskursiju Saulkrastu novadā: tic@saulkrasti, +371 67952641

 

Error embedding FlippingBook shortcode, please check the flipbook url. (https://online.flippingbook.com/view/1072563491/)